roen
  • Produse

    Compania noastra fabrica rezervoare cu o capacitate de la 50 mc pana la 5000 mc.
    Garantam calitatea produselor si oferim profesionalism in colaborarea cu beneficiarii.

  • Agrementari

    Compania noastra are la baza cei mai buni profesionisti de pe piata de profil din Romania

TankRom este o societate infiintata in anul 2009, iar capitalul este integral autohton. Inca din primul an de la infiintare s-au produs rezervoare de stocare apa potabila si rezerva de incendiu cu respectarea tuturor normativelor in vigoare. An de an ne-am perfectionat incercand si reusind sa atingem standarde de calitate si structura care sa multumeasca beneficiarii nostri. TankRom este o companie relativ tanara care produce si monteaza rezervoare supraterane atat din table galvanizata cat si din inox, capacitatile fiind cuprinse intre 20 mc si 5000 mc.

Echipamentele produse de noi respecta cerintele clientului, tinta fiind necesitatea de a-l multumi pe acesta din toate punctele de vedere. Un client multumit nu face altceva decat sa-ti recomande produsele si serviciile oferite.

Solutie flexibila de rezervoare supraterane pentru rezerva de apa si incendiu

TankRom

TankRom a luat fiinta ca alternativa viabila la companiile care importau rezervoare la acea vreme. Astfel, in prezent si in baza unui vast portofoliu de echipamente produse si montate pe tot teritoriul Romaniei suntem in masura sa afirmam ca am reglementat piata in domeniu din punct de vedere al preturilor.

Calitatea produselor noastre si profesionalismul dovedit in relatia cu beneficiarii nostri ne da speranta ca in urmatorii ani vom reusi sa satisfacem din ce in ce mai bine cerintele pietei.

Rezervoare

TankRom este producator de rezervoare cu o capacitate de la 50 mc pana la 5000 mc.

Rezervoarele produse de noi s-au montat pe amplasamente ce reprezinta absolut toate formele de relief din tara (de la cota 2000 – Piatra Arsa pana la Constanta) si toate zonele climaterice (de la Intorsura Buzaului pana in Oltenia).

In prezent, TankRom reprezinta o alternativa pentru toti producatorii de rezervoare de pe piata europeana.

Agrementari

Pentru a produce echipamente de buna calitate, am hotarat ca toate proiectele sa fie executate de IPROCHIM Bucuresti, cei mai buni profesionisti in domeniu. Deasemenea toate breviarele de calcul sunt intocmite si verificate de aceeasi institutie.

Pentru agremente TankRom colaboreaza cu societatea ICECON CERT, societate recunoscuta la nivel national in acest domeniu. Am considerat ca este cea mai in masura sa ne evalueze si sa ne supervizeze in activitatea noastra de productie si montaj.

scannere coduri de bare